top of page

Mina tjänster

Här hittar du en lista över mina tjänster inom Human design, coaching, personlig utveckling och ledarskap. Bokning sker via Boka direkt. Vänligen notera att mina tjänster sker online. En länk till vårt videomöte skickas till mailen du anger. Hör av dig om dig har några frågor!

Human Design Analys

Human design är ett konkret system för självkännedom, beslutsfattande och det coolaste verktyget som finns för att lära känna sig själv på djupet. Vid en Human Design analys går vi igenom vilken energityp du är, din livsstrategi, din auktoritet, din profil, dina energicenter och dina kanaler. Det vill du inte missa! 

Längd: 75 minuter
Pris: 2 000 kronor

Mind Your Design

Ett fyra veckors-program där vi går djupare in på din design. Du får de verktyg du behöver för att leva i din design. Du får reda på var du ska lägga din energi för minsta möjliga ansträngning och hur du plockar fram din inre magi. Du får reda på så mycket om dig själv som gör att du kan andas ut, känna tillit och le stort över de fantastiska egenskaper du besitter.

Längd: 4 veckor
Pris: 7 999 kronor

1:1 Coaching

Det här är din resa och möjlighet att få djupdyka i din design och återupptäcka vem du är. Jag kombinerar transformativ coachning med Human Design och guidar dig över tre månader för att du ska landa i din egen tillit och våga leva det liv du längtar efter. Möjliga områden du kan coachas inom: ledarskap, relationer, personlig utveckling, skuggsidor, blockeringar och prestation.

Längd: 11 veckor
Pris: 25 000 kronor

Föreläsning/workshop

Föreläsning med grund i Human Design kring personlig utveckling, ledarskap, teambuilding och så vidare. Jag utgår från ert behov och var ni vill lägga fokus. För vidare information är du välkommen att kontakta mig. 

Pris vid förfrågan

bottom of page