top of page

Om mig

Om någon hade bett mig att skriva den här introduktionen för inte allt så länge sedan hade den låtit så här: Jag är en högpresterande, analytisk, stresstålig, ambitiös kvinna som älskar att driva flera projekt samtidigt. Hela mitt liv har jag varit en överpresterare, perfektionist och min egen värsta kritiker. Alla personlighetsdrag har pushat mig till mitt yttersta och gjort att jag nått mina mål, men utan att någonsin känna genuin lycka och tillfredsställelse. När ett mål var nått var det dags att börja fila på nästa.

 

På den tiden var min främsta drivkraft att skapa ett liv som inte på något sätt påminde om min bakgrund. Trots hjärtklappning, huvudvärk, sömnsvårigheter och känslostormar var jag fast besluten att fortsätt bygga på den här drömmen. Drömmen som inte var min.

Idag blir jag trött bara av att läsa raderna ovan. Den Marli var en person jag hade lärt mig att vara och inte alls den sanna versionen av mig. Fy tusan vad tacksam jag är för att jag valde att säga upp mig från mitt jobb som projektledare. Att jag vågade gå min egen väg och starta ett företag som kunde erbjuda coachning på ett helt nytt sätt. 

Porträtt Marli Montán.
MarliMontan_BrandMark-10.png
Om mig: Om mig

REFERENSER

“DOUBLE CLICK HERE OR CLICK EDIT TEXT TO ADD SOME POSITIVE FEEDBACK ABOUT YOUR SERVICES"

NAME / JOB / TITLE

“DOUBLE CLICK HERE OR CLICK EDIT TEXT TO ADD SOME POSITIVE FEEDBACK ABOUT YOUR SERVICES"

NAME / JOB / TITLE

Men vem är jag?

För er som har koll på Human Design så är jag en 6/2 Splenic Projektor. Jag är 35 år gammal. Jag är mamma, syster, musikälskare, bokslukare, sårbar och inkännande. Jag älskar att dansa och att få vara där det händer. Tycker att självkärlek är oerhört viktigt om än svårt, vet instinktivt vad du mår bäst av och jag leder gärna genom exempel.

 

Jag har alltid känt mig annorlunda men mina egenheter är det som gör mig till den jag är och idag låter jag alla delar av mig få ta plats. Jag är certifierad livscoach, Human Design-nörd, InnerDance Facilitator och en person som har ett genuint intresse för människor. Mitt mission är att guida dig tillbaka till din inre styrka genom att erbjuda personlig utveckling på en helt ny nivå!

 

I skrivande stund har jag delat Human Design med tusentals människor och coachat ett hundratal till att känna sig lyckliga, modiga och att leva det liv de är ämnande att leva. Och det mina vänner - det är magi. Jag vill få dig att hitta din inre power så att du kan ta kontroll över ditt liv och leva på dina villkor. Jag tror på dig redan utan att ha träffat dig. Kan jag så kan du och jag guidar dig gärna på vägen!

Featured in:

01.

Vouge Scandinavia

Artikel om Human Design

02.

Det skaver podcast

Vem är jag född till att vara?

03.

Holy crap podcast

Human design - strategi och auktoritet

bottom of page